Koulutustarjonta


Avoimet täydennyskoulutukset 2020

Keväällä 2020 Turvallisuuskeskus - Safety Center Oy järjestää pelastusharjoitusalueella avoimia sopimus- ja teollisuuspalokuntien täydennyskoulutuksia. Kursseille palokunnat voivat lähettää haluamansa määrän osallistujia.

KEVÄÄN 2020 KOULUTUKSET:

28.3.2020 Tieliikennepelastaminen 1

Kurssilla kerrataan tieliikennepelastamisen tekniikoita ja taktiikoita uusimpien oppien mukaisesti. Kurssilla keskitytään pyörillä olevaan ajoneuvoon. Ohjelmassa on teoriaa ja käytännön harjoituksia. Kurssi on järjestetty kerran aiemmin, ja palaute oli tällöin loistavaa.

4.4.2020 Tieliikennepelastaminen 2

Kurssilla mennään pidemmälle tieliikennepelastamisen saloihin. Aiheina kyljellään ja katollaan olevat ajoneuvot. Kurssi soveltuu kokeneemmille tai esimerkiksi meillä ykköskurssin käyneille.

9.5.2020 Kattotyöskentely + Hätälaskeutuminen

Kurssilla kerrataan kattotyöskentelymalli, harjoitellaan hätälaskeutumista eri tilanteissa ja opetellaan kiinnityspisteiden tekoa uusilla sidoksilla jotka soveltuvat moneen käyttöön ja ovat helpompia toteuttaa. Soveltuu henkilöille joilla on peruskurssit käytynä mutta halu oppia uusia tekniikoita ja kerrata vanhaa.

24.-25.4. Yksikönjohtajan täydennyskoulutus

Kurssi kestää perjantai-illan, jolloin keskitytään teoriakoulutukseen, sekä lauantain käytännönharjoittelun. Kurssi toimii kertauksena oman yksikön johtamiseen. Erityisesti ajateltu henkilöille joilla on ollut taukoa toiminnasta, kokemus yksikönjohtajana toimimisesta on jäänyt vähäiseksi, tai yksikönjohtajakoulutuksesta on kulunut paljon aikaa. Huom. hinta: 440€/hlö. sisältäen majoituksen pe-la.

Kursseille tulijalla tulee olla omat henkilökohtaiset varusteet sekä aiheeseen liittyvät peruskoulutukset käytynä. 

Kurssien hintaan kuuluu aamukahvi sekä lounas. Kursseille otetaan max. 12-15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit eivät toteudu alle 8:lla osallistujalla.

Kursseilla kouluttajina toimii aktiivisessa työelämässä olevat alan viimeisimmän tietotaidon omaavat pelastusalan ammattilaiset.

HINTA: 270€ alv.o / osallistuja / päivän kurssi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
lauri.turtola@pelastusharjoitusalue.fi