Koulutustarjonta


Yritysten turvallisuuskoulutukset

Yritysten turvallisuuskoulutukset

Hyvällä suunnitelulla ja varautumisella yrityksissä tapahtuvia onnettomuuksia ja tapaturmia voidaan vähentää. Emme silti koskaan voi päätyä tilanteeseen, etteikö jotain voisi sattua. 

Yritysten kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että vahingoista johtuvat vaikutukset esimerkiksi työssäpoissaoloihin tai tuotantokatkoihin voidaan minimoida. Tässä ensiarvoisen tärkeää on usein ensiminuuttien toiminta. Hätäensiapu, alkusammutus, nopea hätäilmoitus. Tärkeää olisi myös, että yrityksen organisaatiossa on mietitty miten voidaan tukea eri viranomaisten toimintaa erilaisissa tilanteissa. Poliisi, palokunta tai ensihoito on kuitenkin useinmiten vierailija yrityksen tiloissa ja toimipisteissa.

Järjestämme eri yrityksille räätälöityjä koulutuksia. Turvallisuusorganisaatioille, tuotantohenkilökunnalle tai vaikka johtoryhmille. Koulutuksiin voidaan lisätä myös elämyksellisiä osioita ja koulutus voidaan toteuttaa myös TYKY-päivänä.

  • Alkusammutus
  • Hätäensiapu
  • Vaaralliset aineet ja niiden torjunta
  • Paineilmalaitteen käyttö
  • Opastus ja asiantuntijuus

Koulutus räätälöidään aina yrityksen omien riskien mukaan. Myyntimme voi toteuttaa riskinarvion, ja suunnittelee sopivan koulutuksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Aleksi Vihtilä
aleksi.vihtila@pori.fi
044 701 8252